Go Spanje

Nu boeken

Omschrijving

Go-spanje is een nieuw aangeboden vakantiewoning in Spanje! Een luxe en ruime vakantiewoning op de begaande grond in een niet heel bekend plaatsje Torre de la Horadada op de rand van Mill Palmeras zo'n 40 km onder Alicante (richting Murcia) Deze woning is aan de kust met een zwembad, jacuzzi en een speeltuin aan een park. In de omgeving zijn diverse uitgestrekt stand en of kleine baaitjes, restaurants, Paddel club aan zee en een unieke wandelpad langst de kust en nog geen 10 minuten rijden een shopping plaza in La Zenia.

Torre de la Horadada is ook bekend om zijn winter zachte klimaat en zijn uitstenkende verschillende beoordeelde zand stranden.

Dus zeker de moeite waard om te ontdekken.

Deze woning is op aanvraag.

Mail: robvernooij@hotmail.com 

Faciliteiten

Radio

Televisie

Wasmachine

Wi-Fi

Parkeerplaats

Speeltuin

Terras

Tuinset

Zwembad

Magnetron

Oven

Vaatwasser

Smart TV

Nespresso

Airco

In de buurt

Restaurant 300m

Stadscentrum 300m

Golfbaan 5km

Supermarkt 250m

Wandelroute 200m

Tennisbaan 200m

Zee 300m

Op de kaart


Adres

03191 Torre de La Horadada

Impressie

Torre de la Horadada is een geweldige bestemming om er kort of lang tussenuit te knijpen onder de Spaanse zon. De plaatselijk kustlijn verleidt u met lange zandstranden en mooie baaien aan het heldere water van de Middellandse Zee. Op verschillende stranden wappert een Blauwe Vlag als bewijs van de uitstekende waterkwaliteit en de goede voorzieningen. Geniet van uw verblijf aan de Costa Blanca en snuif de unieke vakantiesfeer op in dit deel van Spanje. Ga ook eens op verkenning in de directe omgeving. U kunt bijvoorbeeld de steden Torrevieja, Murcia en Cartagena bezoeken, of de bijzondere lagune Mar Menor ontdekken. Een vakantie in Torre de la Horadada biedt u talloze mogelijkheden! 

En tijdens dit verblijf zult u ongetwijfeld honger gekregen hebben. Maar geen nood, want in de buurt van uw woning in Torre de la Horadada of in Mill Palmeras vindt u talloze restaurants waar u lekker kunt eten. U kunt smullen van zowel de Spaanse als de internationale keuken.

Het weer aan de Costa Blanca is om te genieten met een stevige dosis zon, zee en strand. De zon is hier per jaar ongeveer 320 dagen van de partij en zorgt zo voor een gemiddelde jaartemperatuur van niet minder dan 18 graden. Torre de la Horadada kent een droog mediterraan klimaat. De nabijgelegen bergen houden de koude winden tegen en zorgen voor zachte temperaturen in de winter. De zomer is dan weer relatief warm. Maar omdat u aan de Middellandse Zee verblijft, kunt u rekenen op een aangenaam zeebriesje voor de nodige afkoeling tijdens de warmste maanden. U hoort het al: in Torre de la Horadada is het het hele jaar door zalig vertoeven.

Deze woning is op aanvraag. 

Mail: robvernooij@hotmail.com